Reclamen a la Paeria els 100.000 euros per la modernització i promoció dels mercats municipals

El grup municipal d'ERC recorda al govern d'en Ros que cal complir amb el que van acordar el passat 2016

El Grup Municipal d’ERC-Avancem exigeix el Govern de la Paeria que compleixi amb la partida pressupostària de 100.000 euros reservada per al manteniment i la promoció dels mercats municipals. Els republicans demanen a Ros que faci, d’una vegada per totes, l’aposta decidida pels mercats municipals i a la qual es va comprometre en el pacte que van signar per aprovar el Pressupost del 2016.

Carles Vega, president del grup municipal d’ERC-Avancem, explica que els mercats són punts estratègics comercials i econòmics de la ciutat i per això uns dels objectius prioritaris dels republicans són modernitzar els mercats municipals, per possibilitar la seva viabilitat i ampliar la xifra de negocis. “Recordem que l’alcalde també es va comprometre a crear un Pla de dinamització de mercats amb l’objectiu de revitalitzar-los i afavorir-ne el creixement
econòmic, destinant-li una partida de 40.000 euros que tampoc no ha complert”, apunta el
president.

Segons Vega, aquest Pla de dinamització hauria d’incloure incentius per obrir noves parades com bonificacions fiscals, promoure el mercat entre els joves emprenedors i activitats complementàries per fer més atractives les compres de proximitat. ‘Per nosaltres els mercats són punts estratègics comercials i econòmics de la ciutat i per això els nostres objectius prioritaris són modernitzar els mercats municipals i promocionar el comerç local, tot el contrari del que ha estat fet l’equip de Govern, el qual només es preocupa de les grans superfícies, ferint de mort els mercats tradicionals, els quals no tenen cap inversió o han estat relegats a inversions mínimes”, finalitza Vega.