Preocupació per la situació econòmica de la Paeria i demanda de més informació

0
307
Imatge de la façana del Palau de la Paeria de Lleida. ACN

El nou equip de govern de la Paeria va comparèixer el dilluns en roda de premsa per denunciar la situació econòmica en què es troba la institució, argumentant, entre altres coses, que l’endeutament està molt per sobre de la mitjana d’altres municipis. En total la Paeria té un deute de 175 milions d’euros. Dimarts, el grup municipal del PSC, amb Larrosa al capdavant, va comparèixer en roda de premsa acusant Pueyo de “ser un irresponsable “per generar alarma, argumentant que el deute “no afecta la inversió”.

Aquest diari va preguntar als seus lectors la seva opinió respecte al deute i si el fet que la Paeria tingués aquella situació els hi preocupava. La majoria dels votants en l’enquesta van respondre que sí que els hi preocupava, ara bé, també demanaven “més informació” per poder acabar de saber què és el que passa exactament, entre altres coses.

D’altra banda, la líder de Ciutadans, Ángeles Ribes, en una entrevista a UA1 Ràdio, va apuntar que l’executiu de Miquel Pueyo ha generat “fake news” i li demana que presenti l’auditoria que el tripartit va prometre que faria en arribar a la Paeria.

FER UN COMENTARI