Lleida i Cervera exploren noves vies de col·laboració

Miquel Pueyo aposta per establir més sinergies i aliances entre les diverses capitals de les Terres de Lleida

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, s’ha reunit avui amb l’alcalde de Cervera, Ramon Augé, amb l’objectiu de parlar sobre la relació entre les dues ciutats i de trobar possibles vies de col·laboració entre ambdós municipis.

Miquel Pueyo ha explicat que “totes les capitals de les Terres de Lleida compartim problemàtiques i oportunitats” i ha destacat la voluntat de l’Ajuntament de Lleida de mantenir relacions respectuoses i basades en el diàleg amb les ciutats de l’entorn, amb un lideratge i respecte mutu. Tal i com ja es va avançar fa uns dies, el paer en cap que remarcat que s’està treballant en la celebració d’una trobada dels alcaldes de les diverses capitals de comarca de les Terres de Lleida, que té l’objectiu d’impulsar oportunitats polítiques i econòmiques pel bé del territori.

Per la seva banda, el màxim responsable de la Paeria de Cervera ha agraït la trobada i ha definit aquesta relació de respecte mutu com a “un encert”. Augé ha explicat que des de Cervera “tenim moltes ganes de col·laborar per fer de Lleida un territori més competitiu” i ha expressat “la seva satisfacció per com Lleida exerceix el seu lideratge de manera respectuosa amb el territori”.

La trobada, que forma part del conjunt de reunions que manté l’alcalde amb institucions i entitats, ha posat de manifest la bona sintonia entre les dues localitats i l’existència de projectes en comú.