L’ajuntament de Lleida retira la pancarta en suport als presos i exiliats

La resolució va sortir dijous i l'ajuntament va presentar al·legacions que van ser denegades aquest passat dimarts

L’ajuntament de Lleida ha retirat aquest matí la pancarta en suport als presos polítics i exiliats, que hi havia a l’avinguda Blondel i, també, el llaç groc que hi havia a la plaça Paeria. D’aquesta manera acata l’ordre de la Junta Electoral Provincial, que va instar dijous a retirar la pancarta en 24 hores en considerar-los “símbols partidistes”, després que Ciutadans presentés la denúncia.

La Junta Electoral Provincial va confirmar aquest dimarts l’acord de la Junta Electoral de Zona de Lleida en el qual exigia a l’Ajuntament de Lleida la retirada dels dos símbols penjats després de l’entrada del nou govern de la Paeria.

En la seva resolució, la Junta Electoral Provincial de Lleida desestima la “indefensió” al·legada pel govern municipal perquè l’organisme considera que “l’Ajuntament de Lleida ha pogut fer totes les al·legacions al fonamentar el recurs que ha presentat”. La decisió de la Junta Electoral Provincial que obliga la Paeria a retirar la pancarta i el llaç groc no admet cap altre recurs.