La Crida-CUP de Lleida considera que han estat claus pel canvi de govern a la Paeria i estén la mà per fer república

La formació lamenta la pèrdua dels dos regidors el passat 26-M i atribueixen els resultats al ''vot útil' per fer possible la sortida del PSC de l'Ajuntament

Pla obert on es poden veure les integrants de la candidatura de la Crida-CUP a la Paeria de Lleida pel 26-M. Cedida.
La Crida-CUP de Lleida ha valorat aquest dilluns els resultats del 26-M després de perdre la representació que tenien a la Paeria amb 2 regidors i consideren que la seva tasca d’oposició ”contundent però constructiva” ha estat ”clau” pel canvi de govern que ha decantat la ciutat cap a ”l’independentisme d’esquerres”. La formació ha lamentat uns resultats que no han estat ”positius” ni els que s’esperaven, i és per això que consideren que ”no reflecteixen la feina feta”. Així, apunten que la Crida no ha pogut ”resistir un context nacional i municipal, advers marcat pel vot útil” cap a la possibilitat de canvi després de 40 anys de PSC a la Paeria. Així mateix, estenen la mà al futur equip de govern d’ERC per ”construir república” i fixen el ”puny tancat” contra les privatitzacions de serveis públics.
La Crida-CUP ha anunciat aquest dilluns que malgrat no comptar amb representació a la Paeria continuaran la seva tasca política al carrer, on es diuen trobar-se còmodes.