Josep Maria Sentís s’incorpora com a Coordinador General i Econòmic de la Paeria

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha signat avui el seu nomenament com a responsable de la direcció dels serveis municipals i la coordinació de l’àrea econòmica de l’Ajuntament

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha signat avui el decret de nomenament de Josep Maria Sentís i Suñé com a Coordinador General i Econòmic de la Paeria. Sentís s’incorpora així a partir d’avui com a responsable de la coordinació i direcció dels serveis municipals i de la coordinació de l’àrea econòmica, segons allò que estableix el Cartipàs Municipal.

El nou coordinador municipal és natural de la Granadella (1964) i compta amb una llarga experiència en l’àmbit de la gestió pública. Durant la seva carrera professional ha desenvolupat tasques de tresorer a la Diputació de Lleida i, durant els darrers anys, ha treballat com a gerent d’una altra de les institucions principals del territori, la Universitat de Lleida.

El paer en cap ha donat avui la benvinguda a Sentís, qui s’encarregarà també del seguiment i avaluació del desenvolupament del Programa d’Actuació Municipal i de l’organització dels recursos municipals sota els principis de servei públic, eficàcia i eficiència.