Guillem Boneu, president de la Junta de l’EMD de Sucs

Miquel Pueyo ha presidit la investidura de l'alcalde pedani

0
286
Miquel Pueyo ha presidit la investidura president de la Junta de l'EMD de Sucs Guillem Boneu

L’alcalde Miquel Pueyo ha presidit el ple de constitució de la Junta de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Sucs en què s’ha investit Guillem Boneu com a alcalde pedani, càrrec que ocupa des del 2011.

Miquel Pueyo s’ha compromés a col·laborar estretament amb el govern de Sucs per completar projectes en marxa i emprendre’n de nous. Així mateix, ha destacat el llegat històric i natural d’aquest nucli que ha de ser més conegut pel conjunt de la ciutadania de Lleida. El paer en cap ha expressat que assumeix com a repte compartit amb Sucs salvaguardar els seus béns patrimonials així com difondre els valors dels poblats de colonització de Lleida, Sucs i Raimat.

Guillem Boneu ha ensalçat la història de Sucs i la importància de preservar el seu patrimoni. L’alcalde pedani ha destacat que els principals projectes que es planteja és la continuació de la renovació del clavegueram, la millora dels camins i el cobriment de la pista.

Nova Junta de l’EMD de Sucs

La nova composició de la Junta de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Sucs és:

– President: Guillem Boneu

– PSC-CxLL-CP: Ramon Buchaca, Valentín Domingo, Francesc Manchó, Maria Antonia Manchó i Maria del Mar Martínez.

– JcCat-JUNTS: Laura Berenguer, Rosa Mª Plana i José Torres.

– ERC-AM: Núria Chambert, Alejandro Serra.

En el decurs del ple de constitució, l’alcalde de Lleida ha pres el jurament del càrrec al president de l’entitat. Tot seguit, Miquel Pueyo ha pres el jurament o promesa als vocals de l’EMD i ha declarat constituïda la Junta. A continuació, el paer en cap ha imposat les insígnies de Lleida als vocals i ha fet el mateix amb Guillem Boneu, a qui, a més, ha imposat la insígnia de Sucs i li ha lliurat la vara.

L’acte ha acabat amb la imposició de les insígnies de Sucs als vocals de la Junta per part de l’alcalde pedani i amb els parlaments de Miquel Pueyo i del Guillem Boneu.L’acte s’ha celebrat al Centre Cívic de Sucs i hi han assistit un ampli nombre de regidors i regidores de la Corporació Municipal de Lleida: Jordina Freixanet, Jaume Rutllant, Montse Pifarré, Regina Cairol i Sandra Castro, del grup municipal d’ERC; Begonya Iglesias i Joan Queralt, del grup del PSC; Paco Cerdà, de JxCAT i Maria Burrel, de Ciutadans.

FER UN COMENTARI