Fèlix Larrosa, nomenat President de Mercolleida

L’alcalde de Lleida ha destacat la trajectòria i el posicionament de Mercolleida i ha esperonat a la vegada als consellers a treballar per assolir noves fites pensant en la globalització del sector

El Consell d’Administració de Mercolleida s’ha reunit aquest divendres 14 de desembre per a nomenar Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida, nou conseller i President del Consell d’Administració de la Llotja Agropecuària de Mercolleida, prenent el relleu a l’anterior alcalde, Àngel Ros. Durant la reunió, també s’han aprovat els pressupostos per al 2019 i s’ha donat per finalitzat procés de remodelació de l’interior de l’edifici i el de transformació digital de l’entitat.

El nou president de Mercolleida, l’alcalde Fèlix Larrosa. ha destacat la trajectòria i el posicionament de Mercolleida i ha esperonat a la vegada als consellers a treballar per assolir noves fites pensant en la globalització del sector.

En la reunió d’avui s’ha aprovat el pressupost ordinari corresponent a l’any 2019, en el què es preveuen uns ingressos de 926.800 € i unes despeses de 808.553 €, donant un resultat positiu de 118.247 €. En aquest sentit, s’ha de destacar que els ingressos de La Llotja Agropecuària Mercolleida provenen bàsicament de l’arrendament de les oficines de l’edifici i de les quotes que paguen els usuaris per rebre els anàlisis de mercat dels mercats agrícoles i /o ramaders que genera l’entitat.

El Conseller Delegat de Mercolleida, Francesc Ollé, també ha explicat als membres del Consell l’estat actual de Mercolleida. En aquest sentit, ha donat per finalitzat el procés de transformació digital, el qual ha consistit en una pàgina web nova, la creació d’una aplicació mòbil i la renovació de la imatge. Ollé també ha fet referència al procés de reforma interior de l’edifici, que ja es troba en funcionament des del passat mes de juliol acollint els departaments de Recursos Humans; Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació; i Esports de l’Ajuntament de Lleida.

Llotja Agropecuària Mercolleida és una Societat Anònima participada amb gairebé un 80% per l’Ajuntament de Lleida. És per aquest motiu, que al ser l’accionista majoritari de l’entitat, és La Paeria qui en designa el seu President.