ERC registra la seva llista per les eleccions municipals a la Junta Electoral

Pueyo: "La ciutadania ha de decidir si vol continuar amb el cicle de 40 anys d’hegemonia continuïsta o si vol fer real el canvi honest"

El candidat d’Esquerra a l’alcaldia de Lleida, Miquel Pueyo, ha registrat aquest dimecres la candidatura d’ERC, MES, Avancem i Jovent Republicà per a les eleccions municipals del proper 26 de maig a Lleida a la Junta Electoral de la Zona, als Jutjats del Canyeret.

Aquest dimecres al matí el candidat a l’alcaldia per Esquerra Republicana, Miquel Pueyo, ha afirmat davant dels jutjats de Lleida que s’ha realitzat el “tràmit administratiu per col·locar-nos en la línia de sortida”, però que “ja fa un any que treballem intensament per escoltar la diversitat lleidatana i per construir una llista feminsta i transversal”. Pueyo s’ha mostrat contundent afirmant que les eleccions municipals que venen “es plantegen sobre la base d’una sola pregunta: vol la ciutadania de Lleida continuar aquest cicle de 40 anys d’hegemonia continuïsta?”, responent que “nosaltres aspirem al canvi honest per a Lleida”.

Pueyo també ha recordat que aquesta llista té la voluntat de “sumar, sumar i sumar, tal i com ens recorda sempre l’Oriol Junqueras, i així ho farem, perquè ens ho demanat l’Oriol però sobretot perquè ens ho ha demanat la ciutadania de Lleida”.

Al número u de la llista l’han acompanyat altres membres de la candidatura, com el número 3, el geògraf Jaume Rutllant; la Regina Cairol – número 5 de la llista; la número 6, la Sandra Castro o la número 10, l’Anna Costa, entre d’altres.