El Comú supera els mil avals en tres caps de setmana de recollida

El Comú de Lleida està a prop d’aconseguir l’objectiu dels 1.500 avals de la ciutadania per presentar-se a les eleccions

El Comú de Lleida està a prop d’aconseguir l’objectiu dels 1.500 avals de la ciutadania per presentar-se a les eleccions, després que en els primers caps de setmana ja siguin 1.125 els avals recollits en les taules muntades al carrer. Com en el mandat anterior, hem optat per consultar als veïns i veïnes si consideren útil i necessària la presència del Comú a la Paeria, i considerem molt positiva la resposta ciutadana de suport a la pluralitat, com a element fonamental de la democràcia. La candidatura continuarà0 recollint avals el proper cap de setmana en diferents punts de la ciutat i també totes les tardes, de dilluns a divendres, de les 17 a les 20h, al local del Comú.

Rebem nombroses aportacions ciutadanes en un plenari obert de programa electoral

Aquest diumenge hem celebrat un plenari obert a tota la ciutadania per seguir treballant el programa electoral per a les municipals del mes de maig. En grups de treball vam rebre diferents propostes que enriqueixen el document i que s’incorporaran al programa. El document definitiu de programa electoral del Comú de Lleida s’aprovarà en una assemblea prevista per al mes de maig.