Alumnes universitaris i de secundària surten al carrer per donar suport al Referèndum

Centenars d'estudiants han recorregut els carrers de Lleida en una manifestació iniciada davant del Rectorat de la UdL

La vaga estudiantil convocada per el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) reuneix a centenars d’estudiants de Lleida i voltants en una manifestació iniciada davant del Rectorat de la UdL.

Des del Sindicat consideren un èxit la convocatòria i valoren especialment la resposta dels estudiants de secundària de Lleida, Mollerussa o Tàrrega. Llibert Rexach, un dels portaveus de la concentració, afirma que es troben “emocionats per el nivell de convocatòria de secundària perquè són estudiants que no poden votar, que malgrat tot defensen el referèndum i ens anuncien protegiran centres educatius”.

Expliquen que la seva crida es dirigeix a tots els sectors educatius de Catalunya i es mostren satisfets per la participació en totes les mobilitzacions d’aquest dies. En aquesta línia manifesta la seva “solidaritat amb els mitjans de comunicació que estan rebent repressió en forma d’assalts i registres aquests dies”.

Referent a si seguirà l’ocupació al Rectorat afirmen que es concretarà en assemblea, tenint en compte que el dijous no hi haurà classes a la universitat.