Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

La Diputació celebra el darrer Ple del 2017

Avatar photo

La diputada fa efectiva la seva renúncia en el darrer Ple de l’any, que també aprova, entre d’altres punts, el projecte de millora de la carretera de Gavet de la Conca

La Diputació de Lleida ha celebrat el darrer Ple de l’any 2017 aquest divendres, Ple que també ha estat el darrer de la diputada i alcaldessa d’Anglesola, Rosa Maria Mora, que tal com estava previst des de l’inici del mandat, ha finalitzat la seva dedicació a la institució. El president Reñé li ha agraït el treball i el compromís dedicat a la Diputació de Lleida.

D’altra banda, el Ple també ha aprovat el projecte i l’estudi d’impacte ambiental per al condicionament i millora de 3,670 quilòmetres (del punt 2,830 al 6,500) de la carretera LV-9123, de la C-1412b a Sant Serni, concretament el tram de Gavet de la Conca. Aquesta via ja havia estat objecte de dos actuacions anteriors fins al pont de Gavet, que ara es completaran amb una obra que té un pressupost d’1.936.681 euros. L’estudi d’impacte ambiental respon al fet que aquest tram es troba dins la Xarxa Natura 2000 de les serres del Montsec, Sant Mamet i Mitjana.

De la mateixa manera, el Ple ha aprovat les normes reguladores del procediment de concessió de subvencions directes a projectes singulars d’Entitats Locals de la demarcació de Lleida per afavorir el pas a una economia baixa en carboni. Aquesta línia d’ajuts de l’Instituto para la Diversificación y Ahorro de Energía va adreçada a ajuntaments de menys de 20.000 habitants i la proposta de la Diputació és finançar un 25 per cent del que correspongui als ens locals.

Dos darrers punts que han estat aprovats pel Ple de la Diputació fan referència, d’una banda, a la pròrroga del conveni de col·laboració amb l’IRBLleida Fundació Dr. Pifarré i el Servei Català de la Salut, per fomentar les activitats de recerca hospitalària a Lleida, anualitat 2016, i de l’altra, a la cessió d’ús, per part de la Diputació de Lleida, al Col·legi de Periodistes de Catalunya, demarcació de Lleida, d’un pis per ser utilitzat com a seu del col·legi, durant l’any 2018.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Es confirma la convocatòria de 455 places al cos dels Mossos

Notícia següent

Quatre persones resulten intoxicades a Arbúcies

Notícies relacionades