L’edifici annex a l’Arnau de Vilanova començarà a funcionar fent proves PCR

L'espai compta amb 3.800 m2 i serà un espai polivalent que premerà alleugerar la pressió assistencial per la covid-19

Edifici polivalent annex a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. ACN

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova estrenarà dilluns l’edifici hospitalari polivalent annex, que permetrà multiplicar la capacitat de resposta del centre lleidatà per fer front a l’evolució de la pandèmia de la covid-19. Es tracta d’un espai de 3.800 metres quadrats distribuïts en quatre plantes i que s’ha construït en un “temps rècord”, segons ha destacat la consellera de Salut, Alba Vergés.

Aquest nou espai polivalent, que ha tingut un cost de 14,4 milions d’euros, s’ha pensat per donar una resposta immediata a la situació assistencial originada pel coronavirus però pot reconvertir-se fàcilment en altres espais amb els usos que permetran la transformació global de les principals àrees de l’hospital lleidatà.