fbpx

L’Ajuntament de Lleida planteja una diada de Sant Jordi 2022 en format híbrid

Floristes, editors i llibreters valoren positivament l'edició celebrada a l'abril a la capital del Segrià

L’Ajuntament de Lleida proposa per al 2022 la celebració de la diada de Sant Jordi en format híbrid. La voluntat és continuar utilitzant tal com s’ha fet enguany l’espai de l’avinguda Francesc Macià i rambla de Ferran i ampliar-lo en cas que sigui adient i la situació ho permeti. Així mateix, no es descarta buscar altres espais en diferents zones de la ciutat per donar cabuda i activitat a diferents associacions de comerciants. A més, també s’ha plantejat complementar l’activitat de les parades amb altres de caire cultural, sempre i quan la situació sanitària ho permeti, per fer de Sant Jordi una jornada encara més festiva.

A la vegada, des del sector llibreter han proposat dinamitzar tota la setmana de Sant Jordi.
Els regidors de l’Ajuntament de Lleida Jaume Rutllant i Marta Gispert han mantingut aquest dimecres una trobada telemàtica amb representants d’associacions d’editors, de floristes i dellibreters per valorar l’edició celebrada a l’abril i començar a treballar propostes amb vista al pròxim Sant Jordi

Els sectors que han participat en la trobada han valorat positivament la darrera edició. En aquest sentit, han posat en valor l’espai de la rambla de Ferran com a alternativa per ubicar les parades, ateses les restriccions que venien determinades pel Procicat. Així mateix, han destacat la bona resposta de la ciutadania, superant les expectatives inicials, així com la comoditat de l’espai per als autors i escriptors que van poder fer la signatura de llibres en un únic punt.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Canillo posa en marxa un estudi d’investigació per millorar la qualitat de vida de la gent gran

Notícia següent

El Port de Mataró acollirà al setembre un nou festival de petit format

Notícies relacionades