La Trobada Empresarial al Pirineu es reinventa després de l’emergència a causa de la COVID-19

La trobada, que es manté a La Seu d'Urgell, ha posposat l'actual edició als dies 29 i 30 d'octubre d'aquest any

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, ha mantingut una reunió per videoconferència amb el president de l’Associació de la Trobada al Pirineu Vicenç Voltes i amb l’alcalde de La Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, com a localitat amfitriona de la trobada, per a tractar l’afectació de l’emergència sanitària en aquesta cita socioeconòmica que aquest any celebrarà la seva 31a edició.

En el decurs de la reunió telemàtica s’ha coincidit que l’ajornament de la trobada permet un replantejament no només dels continguts, sinó també de la mateixa essència i objectius de la Trobada al Pirineu perquè la societat està vivint un canvi de model que afectarà tots els estaments de la societat i que té un abast concret en tots els entorns socioeconòmics. Per la seva banda, l’alcalde de la Seu d’Urgell ha posat de manifest que la ciutat estarà preparada per adaptar els espais de les conferències de manera que s’adaptin a allò que pugui exigir la normativa sanitària a finals d’octubre.

Cerdà ha felicitat “la capacitat de reacció i de reorientació que ja està implementant la trobada tant pel que fa al contingut, com a l’adaptació a les normes sanitàries i espais a la Seu”. “També cal reorientar inexcusablement les polítiques de promoció econòmica que liderem des de les administracions davant una situació de crisi imprevista i d’excepcionalitat manifesta”, ha afegit.