La Paeria manté les beques menjador de les Escoles Bressol Municipals durant la Setmana Santa

La Regidoria d’Educació lliura material a les famílies becades per garantir que els infants es mantinguin actius i creatius a casa

L’Ajuntament de Lleida reforça l’ajuda a les famílies en la crisi de la COVID19 mantenint les beques menjador de les Escoles Bressol Municipals (EBM) durant la Setmana Santa. Aquesta ajuda va lligada als períodes lectius però la Paeria ha decidit seguir-la oferint aquesta setmana tenint en compte l’excepcionalitat del moment, en què cal prestar una especial atenció a les situacions de major vulnerabilitat.

A banda d’aquesta mesura, la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes ha lliurat a les famílies amb beca lots de material per garantir que els infants facin activitats i s’estimuli la seva creativitat durant el confinament.

Els nens i nenes han rebut ceres, rotuladors, papers de colors, plastilina i adhesius perquè puguin seguir actius aquests dies en què han de romandre a casa. El material prové de les mateixes EBM. Les famílies han reaccionat molt bé a la iniciativa i han agraït el material per als infants

Els lots educatius i l’ampliació de les beques menjador per Setmana Santa s’han destinat a 24 famílies usuàries de les EBM que compten amb beca.