La Paeria incorpora tres nous vehicles elèctrics al seu parc mòbil

L’Ajuntament continua amb la seva aposta per la mobilitat sostenible amb l’adquisició d’aquests vehicles, model Nissan Leaf, que generen 0 emissions amb els seus desplaçaments

La Paeria ha rebut avui els tres nous vehicles elèctrics que ha incorporat al seu parc mòbil, amb l’objectiu de seguir avançant en l’objectiu de promoure la mobilitat sostenible. Es tracta de tres turismes del mateix model, Nissan Leaf, que no generen cap mena d’emissió contaminant amb els seus desplaçaments. A més, tenen menys avaries mecàniques, són de manteniment més senzill i tenen un cost molt baix de càrrega.

Aquests cotxes passaran a forma part de la borsa municipal de vehicles perquè qualsevol treballador/a de la Paeria en pugui fer ús per realitzar les seves tasques laborals. D’aquesta manera, sense estar assignats a cap departament, s’optimitzen els recursos disponibles, ja que diverses persones poden usar un mateix vehicle al dia. La compra s’ha fet a través de l’Associació Catalana de Municipis.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, ha pogut conèixer avui de primera mà els nous vehicles i ha destacat l’aposta municipal per promoure la mobilitat sostenible, malgrat les dificultats pressupostàries. “Si volem una ciutat amb l’aire més net és important que avancem en l’ús de mitjans de transport no contaminants, com són el vehicle elèctric i la bicicleta, com estem fent també amb les mesures que tenim en marxa per pacificar el trànsit”, ha afirmat Postius, qui ha recordat també que a finals de l’any passat la Paeria va estrenar dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a l’avinguda de Pinyana.

L’any passat la Paeria ja va incorporar dos turismes i quatre bicicletes amb motor elèctriccinc autobusos híbrids .