La Paeria acorda rescindir el conveni amb el Lleida Esportiu per a la cessió del Camp d’Esports

Tots els grups municipals avalen la mesura tot i que abans haurà de ser ratificada pel Ple

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Els grups municipals i els regidors no adscrits de l’Ajuntament de Lleida han acordat donar per finalitzat el conveni signat el 2017 entre la Paeria i Lleida Esportiu per a la cessió de les instal·lacions municipals del Camp d’Esports. La resolució del conveni quedarà pendent de l’informe final de resposta a les al·legacions presentades pel club a l’expedient obert pels incompliments del conveni detectats, que està en mans dels serveis tècnics d’Esports i de la Secretaria General, que també elabora un informe jurídic.
A partir d’aquests informes es farà una comissió extraordinària per adoptar la decisió relativa a la resolució del conveni i el termini perquè el club retorni les instal·lacions, disposició que haurà de ser ratificada pel Ple.
El regidor de Joventut, Festes i Tradicions i Esports i Activitat Física de la Paeria, Ignasi Amor, ha destacat que la Paeria estarà al costat dels infants i les famílies de la base del club, dels jugadors i de la resta de treballadors del club, així com dels aficionats i les penyes, “que també estan patint la mala imatge que està donant ara el club”.

A més, ha assenyalat que des de la regidoria d’Esports s’ha posat en contacte amb les federacions catalana i espanyola de futbol per tal que es garanteixi que els partits que el club celebra al Camp d’Esports compleixin amb els requisits que fixa la normativa esportiva. Així mateix, Amor ha agraït als grups polítics municipals la voluntat de consens a l’hora d’adoptar la decisió de rescindir el conveni amb el Lleida Esportiu.