fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

La Guàrdia Civil de Lleida incorpora 16 vehicles a la seva flota dels quals 11 són híbrids o elèctrics

Avatar photo

La Guàrdia Civil de Lleida ha incorporat en les darreres setmanes 16 vehicles nous assignats pel Ministeri d’Interior per ampliar o renovar  part de la seva flota formada per més de 130 vehicles entre cotxes cel·lulars, tot terrenys, turismes i motocicletes entre d’altres.  D’aquests 16 vehicles nous,  11 són híbrids o elèctrics.

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat aquest matí les dependències de la Guàrdia Civil de Lleida on ha mantingut una reunió de treball amb el Tinent Coronel de la Comandància a Lleida, José Antonio Ángel Gonzalo.

Segons les dades facilitades en el decurs de la reunió, els vehicles nous es destinaran a diferents Unitats de la Comandància de Lleida, a la Secció de Control Fiscal i Fronteres de la Companyia de La Seu d’Urgell i de la duana de La Farga de Moles, a l’aeroport Lleida-Alguaire i a la Unitat que presta servei en el Centre de Cooperació policial i duaner hispà-francès de Melles-Pont de Rei (França).

La incorporació d’aquests nous vehicles, la majoria d’ells híbrids o elèctrics, s’afegeix als 18 que ja van arribar a la Comandància de Lleida el passat any amb l’objectiu, tal com ha explicat el subdelegat del Govern José Crespín, “d’anar renovant la flota i apostar per vehicles d’eficiència energètica. D’aquesta manera -ha dit-  contribuïm a la necessària transició cap a una mobilitat més sostenible i de respecte cap al medi ambient. És una clara aposta del Govern d’Espanya per anar complint amb els objectius de l’Agenda 2030 per assolir ciutats més sostenibles”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El XIX Trofeu de Karate Kushin Kai Vila de Constantí reuneix uns 150 esportistes

Notícia següent

La fiscalia arxiva les diligències contra el regidor de Vox a Lleida per la seva publicació contra els ‘Jordis’

Notícies relacionades