Nous paravents per la pista poliesportiva de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Raimat

Aquesta va ser la proposta guanyadora de l’EMD en els pressupostos participatius de l’any 2017

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha visitat aquesta tarda l’Entitat Municipal Descentralitzada de Raimat, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez. Plegats s’han reunit amb l’alcaldessa de l’EMD, Eva Horcajada, i la presidenta de l’Associació de Veïns, Montse Plana, amb qui han supervisat les obres de tancament de la pista poliesportiva al Parc de les Piscines, el projecte guanyador en el procés dels pressupostos participatius de l’any 2017.

El tancament de la pista poliesportiva de l’EMD s’ha portat a terme mitjançant arquitectura tèxtil amb paravents de polietilè d’alta densitat distribuïts entre diversos pilars. L’estructura compta amb dos tipus de paravent, uns de fixos, col·locats de 3 a 8 metres d’alçada, i uns d’enrotllables, que es poden situar des de la cota 0 a 3 metres d’alçada.

Aquests paravents tanquen parcialment dues de les quatre façanes que té la pista, concretament les situades a les cares nord i oest, cobrint una superfície d’uns 482 metres quadrats, aproximadament. Treballs s’han adjudicat per 48.212,1838 €, gairebé 1.700 € menys que la quantitat per la qual es van licitar, i s’han executat en el període d’un mes.

En finalitzar la visita a les obres de la pista poliesportiva, el paer en cap s’ha desplaçat fins a la llar de jubilats, on ha lliurat al seu president, Luis Jaria, la placa de la Paeria a la Solidaritat, amb què van ser distingits l’any passat, però que encara no havien pogut recollir.