La Paeria dona suport a la campanya de captació de socis del Lleida Llista Blava

El tinent d’alcalde Paco Cerdà i el regidor Sergio González han destacat la trajectòria d’èxits del club i han animat als ciutadans a sumar-se al projecte

L’Ajuntament de Lleida ha mostrat avui el seu suport al club d’hoquei Lleida Llista Blava, que aquest matí ha presentat la seva campanya de captació de socis i abonats, sota el lema “Allista’t”. L’acte ha tingut lloc a la plaça Paeria, amb la participació del president del Llista, Enric Duch, del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Paco Cerdà, i del regidor d’Esports, Sergio González, que han destacat la trajectòria d’èxits d’aquest club lleidatà i han animat a la ciutadania a sumar-s’hi.

Els abonaments per veure el Llista aquesta temporada, incloent-hi 14 partits de lliga regular, el playoff i la competició europea, costen 60 euros pels adults (50 si són socis d’altres clubs de la ciutat) i 40 euros per a joves de 12 a 16 anys i jubilats. El club s’ha situat aquests darrers anys entre 500 i 600 abonats i aspira a incrementar la massa social, ha explicat Duch, qui ha destacat que els preus són prou assequibles perquè pugui accedir-hi tothom.

Per cloure l’acte, els Castellers de Lleida han fet un pilar desplegant alhora una pancarta amb el lema de la campanya “Allista’t”. L’acte ha comptat també amb la presència dels tinents d’alcalde Jaume Rutllant i Montse Pifarré, així com els regidors Begoña Iglesias, Jackson Quiñonez, Xavi Palau i Marisa Xandri, la diputada provincial Helena Martínez i jugadors del primer equip i la base del Llista.