Joan Talarn felicita Marc Màrquez pel seu vuitè títol mundial, que ajuda a projectar el nom de Lleida

El pilot lleidatà ha comptat sempre amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant el Patronat de Turisme i la marca Ara Lleida

Marc Márquez. Foto: Cedida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha felicitat el pilot Marc Màrquez, que avui ha aconseguit proclamar-se campió del món de Moto GP, sumant així ja vuit títols mundials, sis dels quals en la màxima categoria de la competició.

Talarn ha manifestat que “ens sentim orgullosos de la nova gesta esportiva” del jove pilot cerverí i, en nom de la Diputació de Lleida, ha volgut “donar-li les gràcies per internacionalitzar les terres de Lleida i la ciutat de Cervera amb els seus èxits esportius”.

El pilot de Cervera ha comptat sempre amb el suport de la Diputació de Lleida mitjançant el Patronat de Turisme i la marca Ara Lleida, a l’igual que el seu germà Àlex Màrquez, que avui a Tailàndia també ha refermat el seu liderat en la categoria de Moto 2.

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Turisme i la marca Ara Lleida, ha mantingut una relació d’esponsorització des dels seus inicis amb els germans Màrquez, primer amb en Marc i posteriorment amb l’Àlex Màrquez. Els dos germans col·laboren amb el projecte Moturisme del Patronat de Turisme.

Espai per a fitxers adjunts