Es reprenen les activitats presencials organitzades al Casal de la Dona de Lleida

La tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, ha presentat a la comissió permanent del Consell Municipal de les Dones les accions impulsades per la Paeria en clau feminista i de gènere

El Casal de la Dona reprendrà l’activitat presencial, adaptada a la nova realitat sanitària, coincidint amb l’inici de curs. Així ho ha explicat avui la regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, en la comissió permanent del Consell Municipal de les Dones, celebrada aquesta tarda.

Castro ha aprofitat per informar de les diferents accions en clau feminista i de gènere que s’estan realitzant de manera transversal en l’àmbit educatiu, la cultura, la promoció de la salut i la prevenció de les violències masclistes, així com de la implementació de les accions del Decàleg Lleida municipi feminista.

Entre elles hi ha la instal·lació del Punt Lila a la Seu Vella els dies 25 i 28 de setembre a la zona de concerts, a partir de les 19 h amb motiu de les Festes de Tardor, amb l’objectiu d’atendre i prevenir agressions sexistes i incidències que es puguin derivar de discriminacions per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o d’expressió de gènere. També s’hi inclou l’inici del nou curs del programa Activa’t al Casal el 4 d’octubre i els espectacles i activitats paral·leles de la programació de la Temporada d’arts escèniques amb temàtiques d’especial interès per a les dones.

En el decurs de la reunió també s’han escoltat les diferents propostes provinent de les membres de la comissió, per traslladar-les al Plenari del Consell Municipal de les Dones.