Lleida

El Mercat del Pla acull la Gran Festa de la Gastronomia a Lleida

Oberta al públic en general a les 18.30 h, s’hi podrà maridar tapes amb vins DO Costers del Segre o cervesa a preus populars

El Mercat del Pla, al Centre Històric, acull avui la Gran Festa de la Gastronomia que s’estrena en aquest espai per donar-hi un format diferent, de “market place”. A partir de les 18.30 h, s’hi podran trobar parades de restauradors del territori  que prepararan una varietat de tapes, tant fredes i calentes, per assaborir i experimentar sabors i aromes diversos.

Hi participaran els restaurants següents: El Dien (Vallfogona de Balaguer), Lo Ponts (Ponts), Saroa (Lleida), Pessets (Sort), Fonda Farré (Baro), Carballeira (Lleida), Aimia (Lleida), Hostal Benet (Les Borges Blanques), L’Espurna (Lleida), El Barri (Lleida), Isidre (Lleida), QR Cafè (Lleida), Txoko (Lleida), Ferreruela (Lleida) i Sucre i Disseny (Alcarràs).

Les tapes que ofereixin es podran maridar amb vins DO Costers del Segre o cervesa. El preu de la tapa és de 4 euros i el de la beguda, 2 euros. La trobada estarà amenitzada per un DJ.

La Federació d’Hostaleria de Lleida organitza aquesta cita gastronòmica, que compta amb el suport de diverses institucions i empreses, entre les quals Turisme de Lleida.

Premis XXXIII Joves Cuiners

En el marc d’aquesta festa es farà el lliurament dels Premis Joves Cuiners Àngel Moncusí, que enguany arriben a la 33a edició, amb la participació de 12 joves cuiners talentosos als fogons. El concurs lleidatà demostra un any més el seu compromís amb el jove talent i amb la gastronomia del territori.

Els joves cuiners que hi participen, que treballen actualment a la cuina d’un restaurant lleidatà, són: Helena Costa del Cantamanyanes (Lleida), Jordi Palou de L’Antic Forn (Cervera), Martí Segura de L’Estoneta (Vilanova de Bellpuig), Marc Raluy del Saroa (Lleida), Pol Cura de Cuina Pol Cura (Lleida), Pau Sauret de Cal Xirricló (Balaguer), Genís Santos de El Barri (Lleida), Judit Jové del Cram (Maials), Iván Minguell i Eduard Llop procedents de El Truc (Agramunt).

Procedents de les escoles participen Gerard Barbosa de l’Escola d’Hoteleria del Pallars i Leire Pérez de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR).

Daniel Redaccio Hurtado

Missatges recents

Rècord històric de vendes per Sant Jordi amb 2 milions de llibres venuts

Les xifres de tancament del Sant Jordi han certificat el que es palpava al carrer des de primera hora: la…

1 hora fa

Un incendi en la planta baixa d’un edifici de Badalona deixa 10 ferits

Un incendi desenvolupat a la planta baixa d'un edifici de 4 plantes de Badalona ha deixat 10 persones afectades, segons…

1 hora fa

Les paradetes de Sant Jordi inunden les rambles de Sabadell

Com ja és habitual, Sabadell s’ha llevat el 23 d’abril amb una alegria especial i amb olor de paper nou…

2 hores fa

“En pau descansi”: Lydia Lozano cancel·la d’urgència la signatura de llibres per Sant Jordi

La periodista Lydia Lozano ha hagut de cancel·lar d'urgència la signatura de llibres que tenia programada aquest dimecres, diada de…

2 hores fa

El PSC de Tarragona reparteix més de 15.000 planters d’alfàbrega per Sant Jordi

Durant tot el dia de Sant Jordi, els i les socialistes de Tarragona han repartit a tota la ciutadania que…

2 hores fa

Lloret de Mar presentarà la 25a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

El Gremi de Bars i Restaurants de Lloret de Mar ho té tot llest per a la XXV edició de…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.