Lleida.net incrementa un 23% la facturació durant el 2017 i assoleix una xifra de vendes de 9,9 MEUR

L'empresa tecnològica aconsegueix beneficis per primer cop des que va entrar al mercat alternatiu borsari el 2015

Lleida.net ha incrementat un 23% la facturació durant el 2017 i ha assolit una xifra de vendes de 9,9 milions d’euros. L’empresa líder a l’estat espanyol en serveis de certificació i notificació electrònica ha aconseguit tancar l’exercici amb beneficis per primer cop des que va entrar al mercat alternatiu borsari l’octubre de 2015, concretament amb 52.000 euros abans d’impostos. En un comunicat aquest dilluns, la companyia d’origen lleidatà ha celebrat la “positiva evolució de les vendes” que atribueix principalment a la “captació de grans comptes en totes les línies de negoci de l’empresa”, sobretot destaca l’increment del pes de les activitats de comunicacions electròniques certificades i validació de dades –són el 27% del total- i de la divisió de serveis majoristes d’SMS. D’altra banda, Lleida.net destaca la progressiva internacionalització de l’empresa amb l’obtenció del 46% dels seus ingressos de l’estranger.
També han remarcat la reducció de l’endeutament de la companyia, que ha baixat un 22,3% fins els 2,4 MEUR. En relació a l’Ebitda, Lleida.net ha obtingut 1,3 MEUR el 2017 mentre que l’any anterior en va obtenir només mig milió la qual cosa augmenta el seu marge fins el 13,6%. La companyia també ha assegurat que ha augmentat un 25% el creixement en la despesa del seu equip humà, comercial i tècnic.

En el mateix comunicat, Lleida.net ha explicat que s’enfronta ara a un “triple objectiu”: “Intensifica el creixement orgànic, continuar avançant en la internacionalització i valorar possibles vies de creixement inorgànic”. La firma té acords amb més de 1.500 empreses presents a 150 països a les quals presta els seus serveis des de 16 seus internacionals.