Demanen obrir les piscines municipals després que ja hagin obert les dels clubs privats

Ho han criticat tant la FAV com molts usuaris a les xarxes socials

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'arxiu de les piscines de Cappont. CEDIDA.

Númeroses persones a les xarxes socials i també la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida (FAV) han criticat la decisió de permetre que les piscines dels clubs poguessin obrir al públic i les piscines municipals no ho fessin. En aquest sentit, la FAV, ho ha titllat com un “greuge comparatiu”.

Recordem que la Paeria va donar el divendres passat llum verda a poder obrir les piscines als clubs Natació Lleida, Sícoris, Tenis Urgell i Tenis Lleida. De fet, aquests clubs ja van obrir el mateix divendres.

La FAV demana que s’estableixin les mesures de seguretat pertinents per poder obrir les piscines municipals, com ara haver de demanar cita prèvia. La Paeria, per la seva banda, assegura que s’està “treballant per poder obrir-les”.

Altrament, també s’ha detectat que molts usuaris de Lleida es desplacen a altres poblacions a refrescar-se. Aquesta situació s’agreuja en plena setmana d’onades de calor en què les temperatures estan sent molt altes i en ple confinament de la ciutat juntament amb 6 municipis més.