Nova exposició sobre productes i serveis dissenyats de manera sostenible

La mostra, itinerant per tota Catalunya, es basa en els Premis Catalunya Ecodisseny i es podrà visitar fins el proper 20 de desembre

Exposició Leandre Cristòfol

L’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol acull, fins el proper 20 de desembre, una exposició de productes i serveis dissenyats de manera sostenible. Es tracta d’una mostra, itinerant, que exposa els productes presentats als Premis Catalunya Ecodisseny, uns guardons convocats pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya que tenen l’objectiu de reconèixer els productes i serveis que, mitjançant criteris de disseny sostenibles, redueixen l’impacte ambiental dels seus cicles de vida, contribuint d’aquesta manera a l’economia circular. Els guardons estan adreçats a dissenyadors, fabricants de productes o estudiants.

L’escola d’Art Municipal organitza diverses activitats al voltant d’aquesta exposició amb l’objectiu que els estudiants s’apropin al concepte de disseny sostenible.

D’aquesta manera, demà 4 de desembre tindrà lloc el workshop “L’ecodisseny i l’economia circular dels plàstics”, que comptarà amb la participació dels estudiants del cicle de Projectes i Direcció d’Obres de Decoració. El proper 11 de desembre també s’ha organitzat una visita-taller adreçada als alumnes de 6è de primària i alumnes del cicle inicial de l’Escola Cervantes. Les activitats al voltant d’aquesta mostra itinerant clouran el 12 de desembre a les 11 hores amb una visita guiada oberta al públic.