Un miler d’alumnes assisteixen a la representació de l’espectacle Plors de Cocodril

L’obra forma part del cicle de teatre escolar, dins del programa educatiu Educació a l’Abast de l’Ajuntament de Lleida

Un miler i mestres d’educació infantil de 20 centres educatius de Lleida i comarques han gaudit de Plors de Cocodril, un espectacle de la companyia La pera llimonera que s’ha representat els dies 7,8 i 9 de març, a la sala Espai 3 del Teatre Municipal Julieta Agustí.

Plors de Cocodril és un intent d’apropar-se al món de l’ensenyament i compartir experiències amb els professionals que treballen en els diferents àmbits de la infància. Explica una historia recoberta d’emocions i sentiments que fa que els espectadors revisquin el primer any de vida, així com les necessitats d’un infant i el dret d’utilitzar el plor per comunicar-se amb el món i amb els adults.

L’obra forma part del cicle de teatre escolar, dins del programa educatiu municipal Educació a l’Abast, organitzat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Lleida en col·laboració amb el Teatre de l’Escorxador i d’Obra Social Ibercaja.

Les escoles assistents han comptat amb una guia didàctica de l’espectacle amb la qual faran un treball didàctic de l’obra.

La companyia de teatre La Pera Llimonera fou creada l’any 1993 per Pere Romagosa i Pere Casanovas. Des de la seva creació fins ara ha realitzat més de 200 funcions amb espectacles com “Tortuga, L’Illa d’en Tresot” , “Grim, Grim o La Blancallops i els 7 porquets”, “Llorenç de l’Àvia i la Catifa Voladora”, “Que no vadis” i “Rucs, La Maledicció del Bruixot”.