Lleida gaudirà del musical de “La família Addams” per la propera Festa Major

El Teatre de la Llotja acollirà entre el 9 i el 12 de maig aquest musical d'èxit

0
476

“La família Addams. Una comèdia musical de Broadway” arriba al Teatre de la Llotja de Lleida el pròxim mes de maig, coincidint amb la Festa Major que se celebra a la ciutat. Entre el 9 i el 12 de maig, hi haurà 6 funcions d’aquest musical d’èxit. Aquest dilluns, 10 de desembre, es posen a la venda les entrades amb promocions especials per la compra anticipada.

Les dates i les funcions al Teatre de la Llotja són:

Dijous 9 maig 2019: 20.30 h
Divendres 10 maig 2019: 18.00 h i 21.30 h
Dissabte 11 maig 2019: 18.00 h i 21.30 h
Diumenge 12 maig 2019: 16.30 h

Els preus de les entrades són:

Dijous 20.30 h i divendres 18.00 h: 36 € – Reduïda: 30 €
Resta de funcions: 47 € – Reduïda 42 €
Dissabte tarda,18.00 h, i diumenge, 16.30 h: Pack famílies 4 x 3

PROMOCIÓ DE NADAL: 25% de descompte en el preu de l’entrada general

Totes les funcions porten incloses les despeses de gestió (2 € / entrada)

Sinopsi

En el món de la Família Addams estar trist és ser feliç, l’insensat és el sensat, sentir dolor és sentir alegria, l’imprudent és el prudent i la mort i el sofriment són la matèria de la qual estan fets els seus somnis. No obstant això, aquesta peculiar família està a punt d’enfrontar-se a un dels malsons més esgarrifosos (i més comuns) a tot progenitor; els seus nens es fan grans.

Durant centenars d’anys, Gómez i Mortícia, han tractat de preservar els autèntics valors Addams, tant especials com únics, però per molt que vulguin seguir vivint en aquesta harmonia, una cosa inesperada va esdevenir: la seva macabra i estimada filla dimecres s’ha enamorat de Lucas Beineke, un noi dolç, afectuós i intel·ligent d’una família “normal” i respectable d’Ohio.

Ningú està molt d’acord amb aquesta parella, però per empitjorar encara més les coses, dimecres ha convidat a sopar als “Beinekes”.

Benvinguts a una nefasta, fatídica i hilarant nit, a casa dels Addams, els més ocults secrets es revelaran, les relacions, amors i amistats seran examinades, i la Família Addams al complet, ancestres inclosos, haurà de fer front a l’única i terrible cosa que ha aconseguit evitar durant generacions: el canvi.

L’espectacle, que trasllada a les taules del teatre els personatges creats per l’il·lustrador Charles Addams, serà dirigit per Esteve Ferrer i produït per LetsGo Company (Dirty Dancing, The Hole, The Hole 2 i The Hole Zero) amb els efectes especials que ja els caracteritza.

La comèdia, basada en el llibret de Brickmann i Elice, compta amb música d’Andrew Lippa i va començar el seu recorregut pels escenaris en el Ford Center for the Performing Arts Oriental Theatre de Chicago el 2009 i va continuar les seves representacions al Lunt-Fontanne Theatre de Broadway el 2010, aconseguint un gran èxit entre el públic.

Coneguts per l’adaptació televisiva dels anys seixanta, la família Addams va fer el salt a la pantalla gran el 1991 i des de llavors han estat nombroses les adaptacions cinematogràfiques d’aquesta peculiar família.

A Espanya, el musical es va representar a l’octubre al Teatre Calderón de Madrid amb un important elenc nacional i una posada en escena a l’altura d’aquesta gran família.

FER UN COMENTARI