L’exposició fotogràfica d’Agustí Centelles captiva els lleidatans

Nombrosa afluència de públic, tant en visites concertades com en lliures, a la mostra que s’exhibeix al Museu d’Art Jaume Morera

Fotografia de l'exposició de Centelles

Centenars de persones segueixen passant pel Museu d’Art Jaume Morera per contemplar l’exposició fotogràfica ‘Agustí Centelles i el bombardeig de Lleida. Crònica d’un reportatge’, que per primera vegada s’exhibeix en la seva totalitat.

Aquest diumenge s’ha fet la segona de les visites comentades per al públic en general, previstes dins el programa de l’exposició. La mostra fotogràfica ha despertat molta atenció dels lleidatans i lleidatanes que, bé per lliure, bé amb visites concertades, ja s’han atansat a veure el reportatge de Centelles.

El Museu Morera ha impulsat aquest projecte amb motiu del vuitantè aniversari del bombardeig del Liceu Escolar i pretén testimoniar el drama humà i les conseqüències d’un dels episodis més colpidors de la Guerra Civil a Catalunya.

L’exposició està formada per 70 fotografies acompanyades d’una contextualització, de les portades de diaris d’arreu pel ressò internacional que va tenir el reportatge de Centelles i de 3 testimonis audiovisuals sobre els fets.

La mostra es pot visitar fins al 21 de gener, i encara hi ha la possibilitat de participar en una darrera visita comentada, programada pel 14 de gener. El preu de la visita comentada és de 4 euros. També es poden concertar visites per a grups o centres educatius.

L’exposició forma part del programa de celebració dels 100 anys del Museu d’Art Jaume Morera.