L’alcalde de Lleida participa a la presentació del llibre “Soñando el futuro”

El llibre resum converses entre les dues autores on debaten sobre qüestions com el canvi climàtic, els drets humans, el desenvolupament sostenible, les desigualtats i l’exclusió

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha participat aquesta tarda l’acte de presentació del llibre “Soñando el futuro. Dos mujeres, una conversación. Política y activismo”, acompanyant a les seves autores Cristina Narbona i Ana Etchenique en un acte que ha tingut lloc a la llibreria Caselles de Lleida.

L’alcalde ha destacat abans de presentar a les autores que es tracta “d’un llibre cult que mira al futur amb la perspectiva intel·ligent de dues dones i que espero que serveixi per fer reflexionar a moltes persones, en particular a les que tenim responsabilitats de gestionar ciutats i territoris”.

Narbona, exministra, presidenta del PSOE i destacada activista ambiental, i Etchenique, vicepresidenta de la Confederación Española de Consumidores y Usuarios i fundadora d’Attac España, conversen sobre el futur i qüestions com el canvi climàtic, el futur del planeta, els drets humans, el dia a dia de persones abocades a l’atur o a l’exclusió social i les desigualtats. Totes dues advoquen per un progrés econòmic per a tots i compatible amb la preservació del medi ambient, a partir de la conscienciació i l’empoderament dels ciutadans i mesures com una reforma fiscal i energètica.