La Paeria organitza un sorteig per tots els infants que vulguin participar en la cavalcada de Reis

Pueyo destaca que "és una manera que tots els infants que hi vulguin participar tinguin l'oportunitat"

Miquel Pueyo i Ignasi Amor en la presentació del sorteig de la cavalcada de Reis. Foto: La Ciutat

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el regidor de joventut, festes i tradicions, Ignasi Amor, han presentat avui un sorteig per a infants d’entre 6 i 12 anys per poder participar “des de dins” en la cavalcada de Reis de la ciutat.

L’Ajuntament sortejarà un total de 60 places, repartides entre totes les carrosses. Per poder participar caldrà dipositar una butlleta, presencialment, en una urna que es troba a la Casa dels Gegants. La butlleta es podrà descarregar des del web de la Paeria i, també, n’hi haurà de disponibles al mateix lloc d’entrega de la butlleta.

Pueyo ha destacat que “els infants són i han de ser els protagonistes de la cavalcada” i ha afegit que “tots els que vulguin participar tindran l’oportunitat de fer-ho i així no són escollits per ser coneguts o amics de ningú, ja que és un procés totalment aleatori”. Amor, ha valorat la iniciativa com “una manera de fomentar la participació dels infants”.

Es podrà participar en el sorteig fins al dia 29 de desembre a les 11 del matí, quan s’exhaureix el termini per dipositar butlletes. El dia 30 és la data en la qual es farà el sorteig.

Urna on s’hauran de dipositar les butlletes per participar al sorteig. Foto: La Ciutat