La cultura regna a la ciutat amb el festival internacional de música “Musiquem Lleida!”

La tinent d'alcalde Montse Parra rep a la Paeria els participants del "Musiquem Lleida!", que ha ofert una desena de concerts en carrers i espais culturals durant el cap de setmana

Els carrers, places i espais culturals de la ciutat han estat aquest cap de setmana un auditori musical amb motiu de la XIII edició del “Musiquem Lleida!”, el festival internacional de música que organitza la Coral Shalom i que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Lleida.

La tinent d’alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, ha ofert una recepció al Pati de la Paeria als organitzadors i formacions musicals que hi han participat, després que finalitzés el darrer dels concerts programats.

Durant la seva intervenció, Montse Parra ha destacat l’èxit del festival, ha agraït a la Coral Shalom, entitat organitzadora, que aquests tres darrers dies hagin omplert de música els carres de Lleida i, alhora, ha remarcat la tasca que fan els voluntaris, perquè sense ells no s’hauria pogut arribar a aquesta tretzena edició del “Musiquem Lleida!”.

La cloenda oficial del “Musiquem Lleida!” tindrà lloc el pròxim diumenge, 14 d’octubre, a les 19h de la tarda, a l’Auditori Municipal Enric Granados, amb el concert de l’orquestra del Festival i la Coral Shalom, en el qual també intervindran la contralt Ainoha Aguilar i el tenor Martí Doñate. Tots ells estaran dirigits per Robert Faltus.