Jornada Dones i Emprenedoria D&E 2019 al Caixaforum

Més d'un centenar de persones han assistit a la jornada

0
291

Aquest matí s’ha dut a terme al CaixaForum, una jornada en el marc del Dia Internacional de les Dones, amb l’objectiu de promoure la formació, la gestió de xarxes i el debat sobre l’emprenedoria femenina.

Les ponents han estat la pintora Mireia Serra coneguda com a Lily Brik,, Maria Albertin, empresària i creadora de la seva pròpia marca i Teresa Carles, restauradora.

L’acte ha estat organitzat per l’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat i GLOBALleida

L’objectiu principal de la jornada ha estat crear un espai de trobada entre les emprenedores i empresàries lleidatanes, i visualitzar el talent femení com a motor social, promoure la formació i el debat sobre l’emprenedoria femenina, presentar experiències i compartir aprenentatges.

La conferència inaugural de la jornada ha estat “La innovació està en les persones. El paper de la iniciativa emprenedora en la innovació”, a càrrec de Marta Grañó, consultora en innovació, formadora i emprenedora.

Tot seguit La pintora, Mireia Serra, la Maria Albertín, i Teresa Carles al capdavant de l’empresa Teresa Carles, han explicat les seves experiències en el món de l’emprenedoria i l’empresa.
Totes han coincidit que tenen una gran passió pel que fan i que la constància, dedicació i autoconfiança han estat bàsiques per aconseguir ser on són.

Per acabar, la Maria Batet, experta en creativitat i en l’entrenament d’habilitats per emprendre, ha dirigit el taller Pensa amb les mans: Construeix el Vision Box del teu negoci!

FER UN COMENTARI