Jordi Bosch protagonitza “Humans” que es podrà veure aquest diumenge a la Llotja

Dirigida per Mario Gas, la versió en llengua catalana va ser estrenada al Grec 2018 Festival de Barcelona

Jordi Bosch protagonitza “Humans”, una obra que es podrà veure aquest diumenge al Teatre de la Llotja a les 19.00 hores. Dirigida per Mario Gas, la versió en llengua catalana va ser estrenada al Grec 2018 Festival de Barcelona en una producció conjunta amb el Teatre Romea. “Humans”, que és considerada “la millor obra de l’any” pel The New York Times, és una comèdia dramàtica de Stephen Karam que va fer el salt a Broadway el mateix any de la seva estrena.

“Humans” ha rebut una multitud de reconeixements, com quatre premis Tony el 2016 i també aquell any va ser finalista del premi Pulitzer de drama. L’obra retrata la realitat d’una família de classe mitjana d’origen irlandès i la complexitat de les seves relacions personals i laborals.

La versió i adaptació d’aquesta obra de Stephen Karam ha anat a càrrec d’Ernest Riera i està interpretada, a més de per Jordi Bosch, per Candela Serrat, Maife Gil, Lluïsa Castell, Miranda Gas i Jordi Andújar.

Andreu Sotorra, en la seva crítica publicada al portal recomana.catdiu “L’escriptor i guionista Stephen Karam (Scranton, Pennsilvània, EUA, 1980) va obtenir amb aquesta obra el premi Tony del 2016 en l’àmbit teatral. Si l’autor hagués eliminat el telèfon mòbil de la trama, el seu guió de caràcter universal —malgrat que la bona adaptació d’Ernest Riera respecta la ubicació nord-americana— no tindria fronteres temporals ni geogràfiques. Toca el moll de l’os de qualsevol família de les que es fan i es desfan.”