El Seu Vella Music Festival 2019 s’acomiada amb el concert de la Companyia Elèctrica Dharma i amb un balanç positiu

El tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Jaume Rutllant, garanteix la continuïtat en aquest espai després de tres edicions

Moment del concert de la Companyia Elèctrica Dharma al Seu Vella Music Festival

La Companyia Elèctrica Dharma ha clos aquest divendres la tercera edició del Seu Vella Music Festival, amb un concert que ha aplegat unes 300 persones. Un públic entregat, que ha corejat i ballat totes les seves cançons, mentre ha sonat la música.

El concert del grup de Sants ha estat el cinquè del programa, que el Consorci del Turó de la Seu Vella ha dut les nits de juliol fins a l’escenari habilitat darrere el Pont Llevadís. Koers va ser l’encarregat d’obrir el cicle d’un festival, per on han desfilat també Anna Roig i Alex Cassanyes Big Band Project, los Mambo Jambo Arkestra i Judit Neddermann.

El tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Jaume Rutllant, ha fet un balanç positiu d’aquesta tercera edició del Seu Vella Music Festival, perquè tots els concerts han funcionat bé i han estat del grat d’assistents i músics, segons les opinions que ha recollit l’organització. Aquesta connexió entre públic i artistes ha funcionat en tots els concerts, però especialment en els de la Dharma, els Mambo Jambo i la Judit Neddermann.

Rutllant també ha garantit la continuïtat d’un festival en un marc que funciona molt bé per aquest tipus d’actuacions. “S’ha trobat un espai pràctic i adient, que logísticament compleix les necessitats, en el qual els grups es troben bé i el públic també”, ha dit.

Malgrat no poder avançar cap novetat de cara a la propera edició, perquè encara no s’ha reunit el comitè organitzador, el tinent d’alcalde ha apuntat treballar per cercar i introduir altres tipus d’espectacles, no només el musical, per atreure diferents públics. En aquesta línia, ha anunciat també una potenciació de la difusió per aconseguir els objectius.

Per la seva part, el director del Consorci de la Seu Vella, Joan Baigol, ha explicat que l’afluència de públic ha estat lleugerament menor a la de l’any passat, unes 1.500 persones. Un fet que des de l’organització ja havien assumit prèviament, en apostar en aquesta tercera edició per una sèrie de propostes musicals més intimistes, que no les de l’any anterior, quan van passar per l’escenari del Pont Llevadís grups com Mishima, Doctor Prats i Sau.