El nou festival Lleida Beer Fest arriba aquest cap de semana als Camps Elisis

Els propers dies 18, 19 i 20 de maig la capital del Segrià acollirà el primer festival que uneix cervesa artesana, música en directe i tastos gastronòmics amb la participació de reconeguts xefs locals

La cerveza artesana, la gastronomia lleidatana i la música en directe s’uneixen en la primera edició del Lleida Beer Fest, que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de maig als Camps Elisis. L’Associació Cervisil i Lluponi ha estat la creadora d’aquest festival que pretén convertir-se en un dels principals esdeveniments cervesers del país en els propers anys.

En aquesta primera edició, el Lleida Beer Fest comptarà amb la participació de 16 cerveseries artesanes, 10 de Lluponi i 6 convidades, les quals oferiran al públic una mostra amb més de 50 varietats de cerveses artesanals. A més, els i les visitants també podran gaudir de les actuacions musicals de B-Sides Collective, The Golden Grahams, Ponent Roots, Pijam, Grans Records All Stars i Etzsche.

Des de la vessant més gastronòmica, hi destaca l’activitat per a professionals o homebrewers, a càrrec de Joan Montasell de Lallemand Brewing, que il·ustrarà sobre l’elaboració de cerveses àcides. Dintre del mateix festival hi haurà altres actes culinaris com els jocs de maridatges de cervesa artesana amb formatges del mestre Lluponi Xavier Molina o la unió amb la Cuina del Comú (primer restaurant Slow Food de Lleida ciutat), tapes elaborades a partir de cervesa artesana. Aquestes dues últimes activitats tindran un cost de 10 i 12 euros respectivament, es duran a terme a la Baula, al carrer del Nord número 4 de Lleida, tindran un durada d’1 hora i mitja i requeriran la inscripció prèvia dels participants ja que compta amb places limitades.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de 5 Titius, Agronet Brewing, la Societat Cervesera Artesenca, Saperem i Lallemand Brewing.