Torna la Festa del Cinema amb entrades per menys de 3 euros

Com en edicions anteriors, només caldrà acreditar-se a la pàgina web per gaudir d'un preu reduït de 2,90 euros cada entrada els dies 7, 8 i 9 de maig

Arriba una nova edició de la Festa del Cinema amb entrades a 2,90 euros durant els dies 7, 8 i 9 de maig. Tothom qui vulgui podrà gaudir d’aquests preus amb l’únic requisit d’acreditar-se al web www.fiestadelcine.com. Amb l’objectiu de fomentar la participació de les famílies i les persones grans, els menors de 14 anys i els majors de 60 anys no precisen acreditació. Les entrades es poden comprar a les taquilles o caixers dels propis dels establiments i mitjançant la venta online. Aquest últim és el mètode més recomanat per tal d’evitar llargues cues i poder adquirir les entrades amb una major comoditat abans que s’ompli la sala durant les diferents projeccions.

En aquest portal es mostra un llistat dels establiments adherits a la Festa del Cinema i les pel·lícules recomanades. A la ciutat de Lleida s’hi adhereixen a aquesta promoció les sales JCA Cinemes Rambla i el Teatre Principal, així com el JCA Cinemes Lleida-Alpicat i la sala Majestic de Tàrrega.