Aquest vespre el Duo Àstrid recorda a Enric Granados a l’Auditori

Interpretaran, a partir de les 20.30 hores, un concert per a flauta i guitarra amb alguna de les peces més importants del compositor lleidatà i de Manuel de Falla, entre altres

L’Auditori Enric Granados acull aquest vespre, a partir de les 20.30 hores, el concert musical del Duo Àstrid, que està format pel guitarrista Carles Herraiz i la flautista Neus Puig. L’actuació musical se suma al programa d’actes que commemoren l’any Granados, i per aquest motiu s’interpretaran algunes de les obres més representatives del compositor lleidatà.

Així mateix, el duet proposa una fusió d’estils entre el del músic lleidatà amb el de compositors com Manuel de Falla, Astor Pazzola, Máximo Diego Pujol o José Antonio Chic. Una actuació heterogènia per entendre i conèixer diferents estils i èpoques de la música de cambra per a flauta travessera i guitarra.

El programa del concert comptarà amb les obres “Valsos poéticos i Danzas españolas” d’Enric Grandos, “DE 7 canciones Populares españolas, de Manuel de Falla, “30 dediciembre”, de J. A. Chic, “Suite Buenos Aires” de Maximo Diego Pujol, i “Cafè 1930 i Jacinto Chiclana” d’Astor Pazzola.

Les entrades de tots els concerts es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 i el preu de totes elles és de 10 € i la reduïda 8 €. Les entrades també es poden comprar al web www.auditorienricgranados.cat

El duet de flauta i guitarra va néixer l’any 2015 i el formen dos músics amb una llarga trajectòria artístico-musical. La flautista Neus Puig va cursar els estudis superiors de música a l’Esmuc i els va ampliar a l’Escola Superior Reina Sofía de Madrid. També ha realitzat diversos cursos de perfeccionament amb flautistes de renom internacional. En l’actualitat imparteix classes al Conservatori de Lleida i forma part del grup Lleidart Ensemble, a més de ser flauta solista a l’Orquestra Camera Musicae.

Carles Herraiz va realitzar el estudis superiors de música al Conservatori Municipal de Barcelona. Ha assistit a diferents master-classes amb grans mestres i ha estat guardonat en diversos concursos internacionals. Compagina la docència amb l’activitat concertística tant de solista com en col·laboració amb grups de cambra i orquestres simfòniques. Així mateix també és membre del quartet de guitarres Terpsícore.