Actuació solidària de Teatre del Talión en favor dels malalts d’Alzheimer

L’Acadèmia Mariana de Lleida acull avui (20.30 hores) l’obra “La taverna dels Còmics” i la la recaptació anirà destinada a l’Associació Familiars i Malalts d’Alzheimer d’Alcarràs (AFALCA)

La companyia de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Lleida, Teatre del Talión, actuarà avui divendres 23 de novembre a les 20.30 a l’Acadèmia Mariana de Lleida amb l’obra “La Taverna dels Còmics”, el seu 27è muntatge en dinou anys. L’obra, dirigida pel prestigiós actor Eduard Muntada, versa sobre una companyia de còmics de tercera que es veu abocada a trobar refugi en una taverna decadent i a punt de tancar. L’arribada dels còmics transformarà, amb la màgia del teatre, la vida del local i dels seus clients.

La recaptació de l’obra, amb un preu d’entrada de 10€, es destinarà a l’Associació Familiars i Malalts d’Alzheimer d’Alcarràs (AFALCA), una entitat sense ànim de lucre fundada el 2012 amb l’objectiu fonamental de millorar la qualitat de vida de les persones amb demències i les seves famílies.

El muntatge, d’una hora i mitja de durada, presenta diferents sketches basats en texts clàssics d’humor. “La Taverna dels Còmics” va tenir una preestrena a la festa de Sant Raimon del col·legi d’advocats. Al novembre, la companyia va actuar a la Granadella, amb motiu de la mostra de teatre còmic de les Garrigues i el passat dissabte a La Pobla de Cérvoles, dins dels actes de la festa major.

Teatre del Talión continua amb el seu compromís amb el món associatiu i els projectes solidaris. Segons el seu coordinador, Jorge Culleré, “el teatre és una eina que uneix a la societat per no oblidar als més necessitats i estem molt orgullosos que un dels nostres pilars sigui ajudar a aquestes associacions”.