fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Concurs de fotografia de LleidaJove a Instagram sobre com viu el jovent el confinament

La foto guanyadora, que haurà d'incloure els hashtags #fotosentre4parets i #lleidajove, s’endurà un lot promocional de la regidoria

LleidaJove, la Regidoria de Joventut, ha convocat un concurs de fotografia a Instagram perquè el jovent de la ciutat hi participi explicant com viu l’actual període de confinament. El concurs #fotosentre4parets consisteix en publicar imatges que donin a conèixer quines activitats realitzen o de quina manera passen els joves aquesta situació, arran de les mesures adoptades per la covid-19. Les fotos s’han de publicar a la xarxa social Instagram amb les etiquetes #fotosentre4parets i #lleidajove.

La iniciativa comença avui, dia 15 d’abril, i finalitzarà el dilluns 27 d’abril (a les 23:59 h). Les fotografies que es publiquin abans o després d’aquest termini no s’admetran en el concurs. Hi pot participar qualsevol persona que tingui un compte a Instagram amb un perfil públic i s’han de respectar les condicions d’aquesta xarxa (instagram.com/legal/terms). Cada participant pot publicar tantes imatges com vulgui.

Les persones interessades en el concurs han de realitzar fotografies on es vegi un element característic de les activitats que es fan durant el confinament, posar-hi un títol i una breu explicació, i etiquetar la fotografia amb els dos hashtags: #fotosentre4parets i #lleidajove –l’autor/a pot incloure altres etiquetes-. També s’ha de fer un comentari amb una menció del compte a Instagram de @lleidajove, així com fer-se seguidor d’aquest perfil.

Les persones que hi participin / publiquin les fotografies declaren sota la seva responsabilitat que cada imatge ha estat feta al municipi de Lleida, que conté els elements de les activitats realitzades en el confinament, que l’ha fet el/la participant i que és obra original seva.

LleidaJove, així com el jurat, tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les bases, així com les que siguin discriminatòries per raó d’origen, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

La fotografia que obtingui més m’agrada a Instagram serà la guanyadora. El seu autor/a rebrà un lot promocional de LleidaJove. A més, es farà una exposició a l’Aparador de LleidaJove-La Palma amb una selecció que farà el jurat. El jurat estarà format per cinc persones: tres professionals de LleidaJove, una persona d’una entitat i un/a professional de la fotografia.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Hospital del Mar afronta una “nova etapa” per atendre pacients de Covid-19

Notícia següent

Ap! Lleida formarà part del pla de xoc que impulsa la Paeria per abordar la sortida de la crisi del coronavirus

Notícies relacionades