fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Lleida acull el 1r congrés d’encarregats de granges de porcí i recursos humans

Avatar photo

Dimecres 20 i dijous 21 de setembre, el Palau de Congressos – La Llotja acollirà el 1r congrés d’encarregats de granges de porcí i Recursos Humans, (RRHH), 333 Experience Congress. Un esdeveniment de turisme de negocis organitzat per 333 Corporate, la comunitat més gran del sector porcí amb més de 130.000 usuaris, i coorganitzat per la Interprofessional del porcí de capa blanca INTERPORC, la Universitat de Lleida i el CRN de ramaderia.

La gestió mediambiental, els canvis legislatius europeus, canvis en les instal·lacions, canvis socials i de relleu generacional, canvis tecnològics, etc., provoquen que les empreses hagin d’adaptar-se en poc temps a noves situacions.

Aquesta cita congressual mobilitzarà més de 300 professionals de tot l’estat espanyol i forma part d’una agenda d’esdeveniments professionals que també tindran lloc a Lleida els pròxims mesos. Concretament, els dies 15 i 16 de novembre, la Llotja acollirà un altre congrés específic sobre ‘Instal·lacions i Medi Ambient’.

El 333 Experience Congress té un format de conferències, taules rodones i sessions de networking.  A més de la participació presencial, és possible assistir al congrés en línia ja que també es retransmetrà via streaming en directe, des de Lleida.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El PP celebra l’interès pel nou contracte de neteja de Tarragona

Notícia següent

‘Els Pastorets’ tornen a Girona per Nadal i més moderns que mai

Notícies relacionades