fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

La Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega rep el suport de la Fundació “la Caixa” per renovar llits articulats

Avatar photo

La Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni de Tàrrega ha rebut el suport de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank per a la compra de nous llits elèctrics articulats, mobiliari que contribuirà al benestar de les persones usuàries del centre. La Residència de la Gent Gran Sant Antoni ha rebut una col·laboració de 6.000 euros de la Fundació “la Caixa” a través de CaixaBank. Els quatre nous llits que s’han adquirit serviran per reposar els models anteriors. L’acció s’emmarca en un conveni de col·laboració mitjançant el qual Fundació “la Caixa” i CaixaBank ja aportaren durant les quatre anteriors anualitats uns altres 23.900 euros que també es destinaren a l’adquisició de mobiliari d’ús assistencial i divers material geriàtric així com de llits articulats.

L’alcaldessa de Tàrrega i presidenta de la Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni, Alba Pijuan Vallverdú, ha participat a l’acte de signatura juntament amb el director del centre, Josep Lardíez; el director de Banca d’Institucions Lleida de CaixaBank, Víctor Martínez; i el director d’àrea de negoci de CaixaBank, Joan Miquel Pascual (vegeu fotografia). El director de la Residència Sant Antoni, Josep Lardíez, i l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú han expressat l’agraïment per l’ajut que proporciona Fundació “la Caixa” i CaixaBank i han destacat que és el cinquè any consecutiu “que rebem donatius per part de l’entitat”. Per la seva  banda, l’alcaldessa ha asseverat que “ajudes com aquesta són necessàries i vitals per continuar fent millores al centre adreçades a incrementar el benestar tant de les persones usuàries i com de les treballadores”.

 

La Fundació Residència de la Gent Gran Sant Antoni és una entitat sense ànim de lucre, regida per un patronat que encapçalen l’alcaldessa de Tàrrega i el rector de la Parròquia. El centre compta actualment amb 77 persones residents i una quinzena de persones de Centre de Dia. Per tant, són moltes les persones usuàries que es podran beneficiar d’aquesta ajuda. Val a recordar que en el decurs dels darrers anys, l’immoble també ha estat objecte de diverses intervencions de millora.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la major d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i fer costat a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques dirigides a les entitats socials. El 2022, a través de les oficines de CaixaBank, es va contribuir a impulsar 5.624 projectes socials de 5.041 entitats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Obres de millora a les carreteres secundàries i túnels d’Andorra

Notícia següent

Les obres de construcció del viaducte ferroviari sobre el canal de Badalona començaran abans que finalitzi l’any

Notícies relacionades