Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Exposició de l’ABCedari de la Solidaritat al Centre Cívic del Secà de Sant Pere

Avatar photo

La sala d’exposicions del Centre Cívic del Secà de Sant Pere, acollirà, avui al vespre, la presentació de l’exposició “ABCedari de la Solidaritat” de la Fundació Josep Comaposada – Sindicalistes Solidari que veu la llum com un dels projectes que sorgeixen de la convocatòria de subvenció de l’Àrea de Cooperació de l’Ajuntament de Lleida.

Aquesta exposició té l’objectiu d’apropar les persones joves al món de la solidaritat i la cooperació a través de l’alfabet. D’aquesta manera es fa un recorregut per algunes de les paraules més rellevants de l’univers solidari, de l’A a la Z, paraules que van acompanyades de les il·lustracions de Namibia Coronado, i dels textos de la Virginia Martínez i la Núria Pelay. A través dels mots es descriuen les realitats del nostre món, però també hi ha paraules contraposades per un món desitjable, més just i solidari.

Amb els texts de la pedagoga Virgínia Martínez i la Núria Pelay, acompanyats de les  inspirades il·lustracions de Namibia Coronado, proposa un viatge per paraules/valors que volen integrar-se en la nostra vida quotidiana.

La presentació es fa avui, divendres 24 de novembre, a les 19:00h, a la sala d’exposicions dels Centre Cívic del barri del Secà de Sant Pere i es podrà visitar fins el 18 de desembre.

Sindicalistes Solidaris és el nom amb el qual es dona a conèixer públicament la Fundació Comaposada, una fundació sense afany de lucre, creada per la UGT de Catalunya el 1988, amb l’objectiu d’acompanyar processos de desenvolupament de sindicats del Sud. Promouen la participació activa i solidària dels treballadors i treballadores de la UGT de Catalunya en l’extensió plena dels drets humans, laborals i sindicals al Sud, en particular a Centreamèrica, Àrea Mediterrània i Regió Andina.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty + eighteen =

Notícia anterior

Les obres del nou Museu Morera de Lleida encaren la seva recta final amb la previsió d’obrir abans que s’acabi l’any

Notícia següent

Tres pares denuncien a la policia la inclusió dels seus fills menors en un xat sexual i violent

Notícies relacionades