Alcarràs ha viscut aquest dissabte al vespre una autèntica festa de sabors amb el III VedellaTast, un esdeveniment gastronòmic a càrrec de l’Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs que ha fet vibrar el municipi amb gran èxit d’afluència i que ha comptat amb la participació de la influencer gastronòmica Anna Recetas Fáciles, que ha ofert un xoucooking.
La música de Lo DJ The Kal BOT ha marcat l’inici d’aquest esdeveniment culinari que ha aplegat un gran nombre de veïns i veïnes del territori interessats pels productes locals i per la cuina. El punt àlgid de l’acte ha estat el xoucooking a càrrec de Anna Recetas Fáciles, una influencer gastronòmica amb més de 14 milions de seguidors a les xarxes socials, que ha compartit la seva creativitat culinària amb una deliciosa recepta d’entrepà de pulled beef i maionesa de sriracha.
Abans del xou culinari, s’ha rendit un sincer homenatge a tothom qui han fet possible aquest festival gastronòmic. Carlos Ribot, president de l’Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs, ha recordat amb emotives paraules a Fernando Franco, un membre estimat de la família VedellaTast, i ha posat en valor la seva contribució al projecte. Igualment, Ricard Gòdia ¡, president d’ASOPROVAC, i la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Montse Bergés, han reiterat el seu suport a aquesta iniciativa.
L’alcalde d’Alcarràs, Gerard Companys, ha subratllat la importància de la vedella en la gastronomia local i ha agraït la presència massiva del públic. La participació activa de tots els assistents ha estat l’essència d’aquesta jornada, en la qual es posa en valor “la qualitat de la producció de vedella feta a Alcarràs i de l’esforç que fan tots els productors i productores i les seves famílies per tenir un producte de tanta qualitat”, ha explicat Companys.
Després de la degustació de l’exquisida recepta de l’Anna Recetas Fáciles, els i les representants institucionals i membres del públic han pogut gaudir de 10 tapes diferents de vedella que ha elaborat, com és el cas de la costella de vedella al vi amb bolets i patata, la llengua de vedella estofada, els callós de vedella, la galta de vedella a la xocolata i la cua de vedella guisada, entre altres propostes culinàries. Una de les més aclamades ha estat l’entrepà de pullet beef.
A més a més, s’ha lliurat una placa d’agraïment a Anna Terés, coneguda com a Anna Recetas Fáciles, en reconeixement a la seva contribució a aquesta III edició del VedellaTast.
Les persones assistents han tingut l’oportunitat d’explorar una gran varietat de tapes de vedella, i de maridar-les amb vins i caves artesans, gràcies al suport incondicional de les empreses i persones col·laboradores. VedellaTast ha demostrat ser un esdeveniment culinari amb un èxit d’afluència, una festa que ha atret amants de la gastronomia de tots els racons, i que ha transformat Alcarràs en el centre d’una experiència gastronòmica inoblidable.
La vetllada ha culminat amb una sessió musical a càrrec de Lo DJ The Kal BOT, que ha ofert una nit plena de ritme i alegria. La celebració ha estat un èxit rotund, que ha demostrat l’apassionant amor per la vedella i la riquesa culinària d’Alcarràs.
Una botiga que porta diversos anys ocupant espai al número 73 de la Rambla Nova, ha tancat novament les seves…
El proper diumenge 27 d’abril a les 18:30 h, el Casal Cultural la Violeta d'Altafulla acollirà un esdeveniment molt especial: Una estona amb…
El “desconeixement” del patrimoni natural del litoral tarragoní davant el canvi climàtic ha estat una de les preocupacions que s'han…
La Clara, més coneguda a les xarxes socials com a Clers, és la nova sensació del món digital. Nascuda el…
Des de bon matí, Sitges ha viscut una diada de Sant Jordi radiant. Centenars de persones han passejat pel passeig…
La diada de Sant Jordi ha estat la data escollida enguany novament per posar a la venda el mocador de…
Esta web utiliza cookies.