Balaguer dona el tret d’inici de les activitats d’estiu amb la revetlla de Sant Joan

Presentació dels actes de Sant Joan 2021 a Balaguer. Font: Imatge pròpia

El pròxim dimecres 23 de juny, la ciutat de Balaguer celebrarà un any més la revetlla de Sant Joan amb la voluntat de que tota la població de la ciutat pugui disfrutar de la primera gran activitat festiva de l’estiu.

Els actes que s’han preparat estan adaptats tenint en compte les mesures i restriccions sanitàries actuals de pandèmia. A les 19.30h arribarà a la ciutat, més concretament a la plaça del Mercadal, la Flama del Canigó per part del Club Ciclista Balaguer que serà entregada a la Colla Bastonera i Grallera de Balaguer que la custodiarà fins a la nit.

A les 22.30h, al parc de la Transsegre, tindrà lloc un espectacle de llum i foc “La Flama de Draco” per a tots els públics. Foc, dansa, llum i pirotècnia per protegir la flama que dona vida al llegendari drac Draco. Durant l’espectacle es donarà coca de Sant Joan i moscatell.

A continuació, es realitzarà la lectura del manifest a càrrec de la Colla Bastonera i Grallera de Balaguer i s’encendrà la foguera amb la Flama del Canigó a càrrec del grup local Diables “Bèsties Feréstegues” de Balaguer. Un piro musical i el concert tribut a “Queen” del grup “PLAY THE GAME” tancaran la revetlla d’enguany.

La capacitat serà limitada segons els criteris sanitaris establerts i hi haurà servei de bar.