Vilanova incorpora zones d’aparcament de curta durada amb els primers 15 minuts gratuïts

A partir del 16 d'agost la rambla de Salvador Samà disposarà de zones d'aparcament que compatibilitzaran dos usos: la càrrega i descàrrega i l'estacionament de curta durada

A partir del 16 d’agost la rambla de Salvador Samà disposarà de zones d’aparcament que compatibilitzaran dos usos: la càrrega i descàrrega i l’estacionament de curta durada.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha acordat amb l’associació de comerços Viu Comerç i amb una representació de l’empresariat de la zona que les àrees d’aparcament existents es destinaran a la càrrega i descàrrega de mercaderies de 8 a 11 del matí, els dies feiners, i d’11 a 14 h, i de 17 a 20.30 h es convertiran en zones de recollida de compres i d’aturada curta per a tothom, per assegurar la màxima rotació.

Per tal d’incentivar el moviment de vehicles, els primers 15 minuts d’aparcament seran gratuïts i l’estada màxima permesa serà d’una hora. L’objectiu d’aquest sistema d’estacionament regulat de curta durada és afavorir l’activitat comercial.

Al llarg de la rambla Sama hi haurà 6 zones d’aparcament mixt. Les àrees estan ubicades entre els carrers del Teatre i l’avinguda de Cubelles.

Aquesta setmana l’Ajuntament està informant al veïnat, a les entitats i als establiments del sector. Dilluns, 8 d’agost començaran les tasques de pintura i de senyalització de les zones, que entraran en funcionament el 16 d’agost. Per tenir dret als minuts gratuïts serà necessari treure tiquet a les màquines d’aparcament o bé a través de l’APP per a telèfon mòbil.