El Vida tanca la setena edició amb 27.200 assistents

El festival de Vilanova va haver de replantejar el sistema de testatge per evitar les esperes

Un moment de l'actuació de Vetusta Morla al festival Vida. ACN

El Vida ha tancat la seva setena edició amb un balanç total de 27.200 assistents, en el que suposa el primer gran festival de l’etapa covid sense distàncies socials. Després d’un primer dia molt complicat per les llargues cues que hi va haver per fer-se un test d’antígens i els problemes derivats de l’aplicació Test Vida, divendres i dissabte el festival va replantejar el sistema de testatge i es van acabar les incidències.

La Masia d’en Cabanyes ha acollit una quarantena de concerts en quatre escenaris, amb artistes com Vetusta Morla, The New Raemon amb Paula Bonet, Nathy Peluso, Stay Homas o Love of Lesbian. Per al 2022, l’organització ja ha avançat que actuaran, entre d’altres, alt-J, Belle & Sebastian, Parcels i Black Pumas.

En els propers dies, els organitzadors del Vida facilitaran els dades de positius detectats durant el cribratge d’entrada al festival.

El festival de Vilanova i la Geltrú celebrarà entre el 30 de juny i el 2 de juliol de l’any vinent la seva vuitena edició, incorporant algunes de les actuacions previstes per al 2020 i que es van haver de cancel·lar per la pandèmia.

Així, el públic podrà veure alt-J, Belle & Sebastian, Parcels, Alizzz, Destroyer, Black Pumas, Rodrigo Cuevas, Anna Andreu o Ariana Abecasis.