Ciutadans Vilanova traça el seu full de ruta de cara a les eleccions municipals

L'assemblea celebrada el dijous 18 d'octubre va comptar amb la presència del diputat Manuel Rodriguez

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de l'assemblea celebrada el 18 d'octubre. Foto: Cedida

El dijous 18 d’octubre, es va dur a terme l’assemblea d’afiliats de l’agrupació política,  Ciutadans Vilanova i la Geltrú, que va comptar amb la presència del diputat al Parlament de Catalunya, Manuel Rodríguez.

Durant el transcurs de la sessió, la junta directiva procedia a l’exposició de les tasques realitzades en els darrers mesos, així com els resultats fruit de les reunions celebrades amb associacions com la Creu Roja, Càritas, protectores d’animals, la Federació d’empresaris del Gran Penedès o les diferents trobades realitzades als barris.

De la mateixa manera, la junta explicava als seus afiliats com estan funcionant les carpes informatives instal·lades als carrers de la capital de Garraf i quina serà l’estratègia a seguir durant els mesos vinents,  quan s’elabori el programa electoral amb què es pretén presentar a la ciutadania per a les eleccions municipals de la primavera vinent.

Pel que fa a les llistes electorals, des de l’agrupació asseguren estar treballant en l’àmbit intern i que anunciaran tan aviat com sigui possible, qui serà la figura que encapçali la llista i qui formarà el cos principal d’aquesta.