fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Primera sessió a Ribes de les jornades d’orientació per a persones emprenedores i empreses de nova creació

Avatar photo

Tindrà lloc el 9 de maig, de 9 a 13h, al Centre Cultural El Local de Ribes.

El proper 9 de maig, de 9 a 13h, tindrà lloc una de les sessions temàtiques del cicle de jornades d’orientació empresarial “Com millorar el meu projecte de negoci”. L’activitat es farà al Centre Cultural El Local i es centrarà en les noves Iniciatives Empresarials amb assessorament professional rotatiu per taules temàtiques (fiscalitat, màrqueting, innovació, entre d’altres) durant un període de temps establert, també conegut com a Personal Mentoring.

La jornada està adreçada a persones emprenedores i/o empreses de nova creació on tindran l’oportunitat de resoldre dubtes específics sobre aquestes matèries. També hi haurà un cafè networking com a punt de trobada per tal de promoure l’intercanvi i les relacions entre els assistents. Qui vulgui participar pot adreçar-se al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament a través de l’adreça electrònica [email protected] o trucant al telèfon 93 896 73 00. La següent sessió d’aquestes jornades està prevista el 3 d’octubre amb el títol  “Com faig campanyes de promoció? + Utilitza eficaçment Facebook & WhatsApp business.

Aquestes activitats formen part del calendari anual d’accions de suport i formació a les empreses i a l’emprenedoria que organitza l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. La darrera que s’ha fet sobre “Com dissenyar una campanya d’e-mail màrqueting des de zero”, emmarcada en les jornades networking empresarial, es va portar a terme el passat 25 d’abril a la masia Can Puig i va ser tot un èxit d’assistència, amb una alta demanda de participació. El programa es va dividir en 2 blocs, una primera part més teòrica sobre les newsletters i llistes de subscriptors, i una segona més pràctica amb la plataforma “Mailchimp” per a fer una campanya d’e-mail màrqueting. Les participants van aprofitar molt l’espai del “Cafè Networking”, valorant-lo molt positivament. La pròxima jornada networking serà el 22 de novembre a l’edifici institucional de les Roquetes sobre “Com parlar en públic?”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Amb el descens de la natalitat cap escola del Vendrell començarà el proper curs amb tres línies de P-3

Notícia següent

S’obren les preinscripcions dels cursos adreçats a joves que no tenen el graduat en ESO

Notícies relacionades